پروتز سینه
پروتز سینه
سالانه زنان زیادی به منظور بهتر شدن فرم و تناسب اندام خود اقدام به انجام عمل پروتز سینه می کنند که به عنوان یکی از شایع ترین عمل های جراحی زیبایی به حساب می آید .
موارد استفاده از پروتز سینه :
- بزرگ تر نمودن سایز سینه ( بزرگ کردن سینه )
- اصلاح نمودن تفاوت اندازه سینه ها
- اصلاح ناهنجاری های مادر زادی که ممکن است به موجب آن یک یا هر دو سینه رشد مطلوبی نکرده باشند .
- اصلاح کاهش سایز سینه که به دلایلی مانند حاملگی ، شیردهی و یا کاهش سایز شدید ایجاد گردیده است .
- ترمیم سینه به دنبال جراحی هایی مانند جراحی سینه یا تروما
سن مناسب برای انجام عمل پروتز سینه :
سن حقیقی به منظور اجام عمل پروتز سینه وجود ندارد .
محل های قرار گیری پروتز سینه :
زیر غده :
در این حالت پروتز در زیر بافت سینه و بر روی عضله سینه ای بزرگ یا پکتورالیس قرار می گیرد که شکل گیری بهتر سینه ها را به دنبال دارد . همچنین خطر جابجایی پروتز به سمت خارج نیز در این روش کمتر است .
ساب فاسیال :
در این حالت پروتز زیر بافت سینه و فاسیای عضله و روی عضله سینه ای بزرگ قرار می گیرد .
رتروپکتورال نسبی :
پروتز در این حالت در ناحیه ی زیر عضله سینه ای بزرگ قرار می گیرد و همه ی اتصالات تحتانی عضله نیز در قسمت چین زیر سینه ای محفوظ می ماند . فراهم نمودن پوشش خوب بافت نرم در دراز مدت برای پروتز که با ماموگرافی تداخل کمتری دارد جزو مزایای این روش محسوب می شود . احتمال مشاهده نمودن پروتز در قسمت تحتانی و داخلی کمتر می باشد و به علاوه احتمال جابجایی پروتز به سمت پایین هم کمتر می باشد .
دوگانه :
در این حالت پروتز را در سمت فوقانی زیر عضله سینه ای بزرگ جای می دهند و دلیل قطع شدن اتصالات عضله در مسیر چین زیر سینه ای ، قسمت تحتانی عضله به سمت بالا جمع می شود و پروتز نیز در قسمت تحتانی در یر بافت سینه قرار می گیرد . اتصالات عضله سینه ای بزرگ به استخوان جناق قطع نمی گردد . در دراز مدت بهترین پوشش بافت نرم را در قسمت فوقانی و داخلی سینه فراهم می کند که از مزیت های این روش محسوب می شود و این روش روش ارجح برای پروتز سینه محسوب می شود .
دکتر نفیسه جوادی متخصص جراحی عمومی – پلاستیک و گوارش ( لاپاراسکوپی , لیپوماتیک , لاغری با اولترازد , پیکرتراشی )