جراحی سینه

فهرست محتوا

در اندام بانوان پستان ها نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. از همین رو در مواردی که ایرادی در فرم و ظاهر سینه زنان مشاهده می شود بر میزان اعتماد به نفس آنان تاثیر منفی می گذارد. به توصیه دکتر نفیسه جوادی ، بهترین جراح سینه در تهران برای بهبود مشکلاتی که در شکل و اندازه پستان به وجود آمده ، می توان از جراحی سینه جهت درمان کمک بسزایی دریافت کرد. نکته حائز اهمیت در این امر این است که آدمی نباید خود را با دیگران مقایسه کند. این کار می تواند موجب تخریب ذهن شما شود و پیامد مخربی را به بار بیاورد. یکی از این پیامد ها می تواند به عدم رضایت از بدن خود اشاره کرد.

 

جراحی سینه

 

انواع جراحی پستان

  • جراحی زیبایی سینه
  • جراحی درمانی پستان

جراحی زیبایی سینه

جراحی زیبایی سینه امروزه یکی از پرطرفدارترین ، جراحی های زیبایی موجود در سراسر جهان می باشد. همچنین هر ساله تعداد بسیاری از بانوان به این متقاضیان افزوده می شود که ترجیح می دهند با کوچک و یا بزرگ تر کردن سینه های خود ، از مشکلاتی مانند کوچکی و یا بزرگی بیش از حد این عضو و همچنین افتادگی آن راحت شوند. جراحی زیبایی سینه یا از طریق پروتز و بزرگ کردن آن ایجاد می شود و یا با تغییر شکل ، کوچک و لیفت کردن آن به وجود می آید. بانوان به مرور زمان ، پس از زایمان ، شیردهی و افزایش سن ، برای رهایی از فرم بد پستان ها ، معمولا یکی از دو روش زیبایی بالا را انجام می دهند تا نه تنها اعتماد به نفسشان بالاتر رود ، بلکه با زیبایی بیشتر با شریک زندگیشان ارتباط برقرار کنند.

جراحی درمانی سینه

بیماری سرطان سینه یکی از معضلاتی است که روزانه در بین آحاد مردم در حال افزایش است. همچنین با پیشرفت علم پزشکی ، روش های بسیاری برای درمان و کنترل این عارضه وجود دارد. یکی از این روش ها که پیشتر در خصوص آن توضیح داده ایم ، ماموپلاستی کاهشی است که طی آن بافت چربی ، پوست سینه و در برخی موارد حاله دور سینه نیز حذف می شود.

جراحی غدد لنفاوی

پزشک در این فرایند درمانی ، برای تشخیص سرایت سرطان سینه به غدد لنفاوی موجود در زیر بغل ، یک و یا چند غدد را برداشته و آن ها را در محیط آزمایشگاه و زیر میکروسکوپ آنالیز می ‌کند. این قسمت مهم از مرحله بندی غدد لنفاوی امکان دارد طی عمل حذف تومور از پستان و یا اینکه در تکنیکی جداگانه برداشته شوند.

به طور کلی می توان گفت که جراحی سینه با هدف تغییر سایز سینه ها ( کاهش یا افزایش ) انجام می شود و با توجه به آن از تکنیک های مختلفی استفاده خواهد شد. بنابراین جراحی سینه انواع مختلفی دارند که عبارتند از :

  • جراحی افزایش سایز سینه ها ( ماموپلاستی افزایشی )
  • جراحی کاهش سایز سینه ها ( ماموپلاستی کاهشی )
  • جراحی کاهش سایز سینه آقایان ( ژنیکوماستی )
  • جراحی لیفت سینه ( ماستوپکسی )
  • جراحی بازسازی سینه ( پروتز سینه )

در ادامه به اختصار به توضیح هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

جراحی ماموپلاستی افزایشی :

به عملی که طی آن سایز و اندازه سینه خانم ها بزرگتر شده و افزایش می یابد ، ماموپلاستی افزایشی می گویند. این جراحي برای خانم هایی که از کوچک بودن سینه های خود احساس رضایت نداشتند مناسب می باشد. در این جراحي برای افزایش سایز سینه ها غالبا از پروتز استفاده می شود.

جراحی ماموپلاستی کاهشی :

معمولا بانوانی که از سینه های بسیار بزرگ برخوردارند ، با مشکلاتی همچون احساس درد در قفسه سينه و کمر مواجه می شوند. در این حالت می توانند با انجام جراحي کوچک کردن سینه یا همان ماموپلاستی کاهشی نسبت به کاهش سایز سینه های خود اقدام نمایند.

جراحی ماستوپکسی

معمولا بانوان پس از دوران شیردهی یا نوسان وزن دچار افتادگی سینه می شوند. در این شرایط می توانند با انجام جراحي لیفت سينه ( ماستوکسی ) نسبت به لیفت و بالا کشیدن پوست سينه های خود اقدام فرمایند. با انجام این جراحي ظاهر سينه ها زیبا و جوان تر می شود. لازم به ذکر است همزمان با این جراحي می توان نسبت به افزایش سایز سينه ها نیز اقدام کرد. انجام این جراحي می تواند در ترمیم و کاهش اندازه هاله قهوه ای سينه ها نیز موثر باشد.

جراحی بازسازی سینه

این جراحي به منظور اصلاح و ترمیم ایرادات ظاهری سینه ها انجام می شود. افرادی که بنا به دلایلی همچون سرطان سینه قسمتی یا همه بافت سينه خود را از دست داده اند ، بهترین کاندید برای این جراحي می باشند. انجام جراحي بازسازی سينه می تواند اعتماد به نفس از دست رفته افراد را باز گرداند.

جراحی پروتز سینه

یکی دیگر از روش های جراحی سینه ، پروتز پستان است که می توان با استفاده از این روش تقویت سینه ، افزایش سایز و تغییر فرم آن را تجربه کنید. شکل و اندازه های متفاوتی از پروتز در بازار وجود دارد که شما می توانید به دلخواه خود یکی از آنان را انتخاب کنید. دقت داشته باشید که برای دریافت بهترین نتیجه ممکن بایستی در روند انتخاب دکتر دقت بسیاری را به خرج دهید. یکی از ابتدایی ترین مسائل در جراحی سینه انتخاب بهترین دکتر برای انجام روشهای جراحی پستان می باشد. سینه یکی از اندام های مهم و حساس بدن می باشد که باید با دقت و تجربه بالا تحت عمل زیبایی قرار بگیرد. در غیراینصورت اگر پزشک کم تجربه و تازه کار باشد احتمال وقوع برخی پیامدهای ناخوشایند در پس جراحی سینه وجود دارد. سلامت خود را اولویت هر چیزی قرار بدهید که از کار و انتخاب خود هرگز پشیمان نشوید. در متد پروتز سینه ، می توان از ایمپلنت های موجود در زیر استخوان یا روی استخوان آن به کار رود که بسته به درخواست فرد متقاضی فرم دلخواه را به پستان ها بدهد.

لیفت سینه

کاهش سایز سینه یکی دیگر از متدهایی است که در جراحی سینه برای بانوان گرامی انجام می شود. لیفت سینه و بالاکشیدن و بهبود حالت افتادگی پستان ها برای آن دسته از زنان که از بزرگی و کشیدگی سینه های خود ناراحت و موذب هستند می تواند بهترین راه کار برای بهبود این وضعیت به شمار بیاید. لیفت پستان یکی از روش های جراحی سینه است که امروزه برای بسیاری از افراد انجام می گیرد. این پروسه با کشیدن بافت اطراف پستان می تواند آنان را رو به بالا کشیده باشد و در ضمن می تواند فرم آن ها را بهبود ببخشد.

 

جراحی سینه

 

عوارض جراحی سینه

جراحی سینه هم می تواند در جهت زیبایی باشد و هم درمانی. جراحی سینه به وسیله بیهوشی عمومی انجام می شود و همانند تمام جراحی های تهاجمی دیگر ، دارای عوارضی است که در صورتی که فرد این فرایند را نزد پزشکی متبحر انجام داده باشد و مراقبت های بعد از این پروسیجر را به خوبی رعایت کرده باشد دچار عوارضی زودگذر و طبیعی می شود. عوارضی که بعد از عمل سینه وجود دارد شامل : 

خونریزی : خونریزی یکی از عارضه های کمیاب است و زمانی رخ می دهد که متقاضی مراقبت های پس از جراحی سینه را رعایت نکرده باشد.

عفونت : ناحیه عمل می بایست طی فرآیند بهبودی به شکلی صحیح محافظت شود.عموما احتمال عفونت در زمان نقاهت به دلیل عدم رعایت بهداشت ایجاد می شود.

از دست دادن حس : این مشکل پس از جراحی سینه طبیعی است و ممکن است فرد تا مدتی بر پوست خود هیچ حسی نداشته باشد ، اما نباید نگران بود زیرا این تجربه دائمی نیست.

آیا جراحی‌ های‌ پستان ریسک ابتلا به سرطان را دارند؟

اینکه عمل های سینه نیز همچون سایر جراحی ها ، عوارضی دارند دلیل بر این نمی باشد که منجر به سرطان سینه شود.

جراحی سینه آقایان یا ژنیکوماستی

ژنیکوماستی یا بزرگ شدن سینه مردان اغلب از تغییرات هورمونی دوران بلوغ آن ها نشئت می گیرد. رشد سینه در دوران بلوغ بسیاری از پسران موقتی است اما در بعضی از افراد دائمی می شود. یکی از عوامل مهم ادامه رشد سینه در آقایان افزایش وزن است که به جهت انباشته شدن بافت چربی منجر به بزرگی سینه می شود. به هر دلیل ، مردانی که سینه های بزرگ دارند و از ظاهر خود خجالت می کشند ، به جراحی سینه روی می آورند تا نه تنها در ظاهرشان تغییر مثبتی ایجاد شود بلکه به اعتماد به نفسشان نیز افزوده شود.

هزینه جراحی سینه

به طور کلی هزینه جراحی سینه به دستمزد جراح و نوع جراحی بستگی دارد که پس از معاینه توسط جراح مشخص خواهد شد.

مراقبت های بعد از جراحی سینه

  • پس از جراحی سینه ، استفاده از Warp و استابیلایزر ( باند و نواری که به دور سینه کشیده می شوند. ) ضرورت دارد.
  • حتما از سوتین طبی ای که جراح سینه برای شما تجویز نموده استفاده کنید.
  • مصرف آب آناناس و آب کرفس به کمتر شدن کبودی و تورم و همچنین التیام زخم ها کمک می کند.
  • در 48 ساعت اول می توانید از کمرپس یخ به منظور کنترل کبودی و تورم سینه های خود استفاده کنید. البته باید توجه کنید که قالب های یخ به بافت سینه آسیب نزنند.
  • استفاده از الکل و مشروبات حاوی آن برای مدت حدود دو هفته ممنوع می باشد. در این مدت استعمال دخانیات نیز ممنوع است. این مواد رگ های خونی را گشاد کرده و با رقیق کردن خون ، احتمال خونریزی را افزایش می دهند.
  • تا 14 روز پس از جراحی سینه ، استفاده از دارو هایی همچون آسپرین و پروفن ممنوع می باشد. برای کنترل درد خود تنها از مسکنی که جراح برای شما تجویز نموده استفاده کنید.
  • تا 48 ساعت تنها از مواد غذایی آبکی ، نرم و میکس شده استفاده کنید. تا جای ممکن از مواد غذایی شور ، چرب و نفاخ همچون شیر استفاده نکنید.
  • سعی کنید به آرامی سرفه و عطسه کنید تا به عضلاتتان فشار وارد نشود.
  • حداقل تا یک هفته تنها استراحت کنید و از انجام کار های غیر ضروری خصوصا کار هایی که با افزایش ضربان قلب شما همراه است ، خودداری نمایید.
  • سعی کنید به آرامی قدم بزنید تا از لخته شدن خون در پاها جلوگیری شود.
  • به هنگام دراز کشیدن از چند بالش استفاده کنید تا سر بالا تر از پاها قرار داشته باشد. همچنین حداقل تا یک ماه به صورت طاقباز بخوابید و از دراز کشیدن به سمت پهلو و روی شکم خودداری نمایید.

 

 

 

دکتر نفیسه جوادی

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

چاپ صفحه
پرینت
Call Now Button